ECONATURAL 2.300 UNIVERZÁLIS TEKERCSES TÖRLŐ (6 tekercs)

ECONATURAL 2.300 UNIVERZÁLIS TEKERCSES TÖRLŐ (6 tekercs)

3,547 Ft
Nettó ár: 2,793 Ft
Cikkszám: 852407
Elérhető: Raktáron

Leírás

6 tekercs

Termékleírás

6 tekercs

1 tekercs/ 300 lap  2 rétegű  ø 17,5 cm Környezetbarát ipari törlő. Gyártásához nincs szükség fák kivágására. 100% -ban fenntartható ökológiai tekercses törlőkendő. EcoNatural : forradalmian új környezetbarát termékcsalád - új életre keltik a használt italos kartondobozokat . Száraz élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas.

Tekercs magasság :  22,3 cm

Tekercs átmérő :  17,5 cm

Tekercs lapszám : 300 lap

Tekercs lap méret hossz: 21 cm

Szín Természetes szín Havanna barna 

Dombornyomás mikro prégelés


Lucart Professional EcoNatural a természetes választás, amely tükrözi az elkötelezettségünket a környezet felé.
Az EcoNaturallal a tényleges fenntarthatóságot választjuk.Ezzel egyértelmű jelzést küldünk a környezetvédelemmel kapcsolatos elkötelezettségünkről a végfelhasználóknak is.

Prémium minőség
 
Nagyon puha és kellemes érzetet ad.A prémium termékek által kínált szakítószilárdság, nedvszívó képesség és puhaság és a minősítéssel rendelkező termékek jelentette biztonság egy termékben.

Hulladékmentes technológia

Az innovatív gyártási folyamat tiszta, és hulladékmentes technológiát használ: köszönhetően annak a mechanikai folyamatnak, amely az emberre és környezetre káros anyagok felhasználása nélkül választja el egymástól a üdítős dobozokban található cellulóz rostokat, műanyagot és alumíniumot.Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!