(karton)ECONATURAL 100V Kozmetikai kendő - 1 Karton

(karton)ECONATURAL 100V Kozmetikai kendő - 1 Karton

10,244 Ft
Nettó ár: 8,066 Ft
Cikkszám: 841073
Elérhető: Raktáron

Leírás

1 karton / 40 doboz / 4000 lap környezetbarát  kozmetikai kendő. 2 rétegű , Nagyon puha és  kellemes tapintású , erős szakítószilárdságú. A tiszta cellulóz ereje.A megoldás, amely a kiemelkedő teljesítményt kiváló minőséggel ötvözi.A Str...

Termékleírás

1 karton / 40 doboz / 4000 lap környezetbarát  kozmetikai kendő. 2 rétegű , Nagyon puha és  kellemes tapintású , erős szakítószilárdságú. A tiszta cellulóz ereje.A megoldás, amely a kiemelkedő teljesítményt kiváló minőséggel ötvözi.A Strong sorozat minden terméke a PEFC erdőgazdálkodási szabvány fenntarthatósági előírásainak megfelelően előállított 100% ban színtiszta szűz cellulóz rostokból készül.


Szín :  Természetes barna szín

Dombornyomás: Nem

Réteg száma : 2

Lap szám : 100

Lap hossz  m x sz:   21 x 20 cm

Karton kiszerelés 40 doboz/karton

Jellemzők  

Alapanyag                            100%  újrahasznosított anyag. Fiber pack 

Minőség Kiváló  Uniós ökocímke Az EcoNatural termékek csomagolásán az uniós ökocímke is megtalálható, amely jelzi, hogy a termék teljes életciklusa során megfelel az Európai Unió országaiban elfogadott közös, szigorú környezetvédelmi előírásoknak mind csökkentett vízszennyezés, csökkentett légszennyezés, mind az üvegházhatást okozó gázok csökkentett kibocsátása mind az alacsony energiafogyasztás terén.

 Ez a címke garantálja a fogyasztóknak a termék kiváló környezeti tulajdonságait és a magas minőségét.


A Fiberpack® a Lucart és a Tetra Pak® együttműködésével létrejött környezetvédelmi és technológiaAz EcoNatural termékek elnyerték az újrahasznosított papírtermékeknek adható FSC® Recycled tanúsítványt. Az FSC egy olyan nem kormányzati szervezet, amely az erdészeti erőforrások felelős használatát támogatja.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!