ECONATURAL F90 Papírzsebkendő

ECONATURAL F90 Papírzsebkendő

246 Ft
Nettó ár: 246 Ft
Cikkszám: 843166(1)
Elérhető: Raktáron

Leírás

 4 rétegű 21x21 cm. Környe...

Termékleírás

 4 rétegű 21x21 cm. Környezetbarát papírzsebkendő> Gyártásukhoz nincs szükség a fák kivágására.100% -ban fenntartható ökológiai papír. Eu Ecolabel és FSC tanúsítvánnyal. Száraz élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas. Szín: Természetes szín , világos Havanna barna. Dombornyomás : virágos. Lucart Professional EcoNatural a természetes választás, amely tükrözi az elkötelezettségünket a környezet felé.Az EcoNaturallal a tényleges fenntarthatóságot választjuk.Ezzel egyértelmű jelzést küldünk a környezetvédelemmel kapcsolatos elkötelezettségünkről a végfelhasználóknak is.


Prémium minőség
 
Nagyon puha és kellemes érzetet ad.A prémium termékek által kínált szakítószilárdság, nedvszívó képesség és puhaság és a minősítéssel rendelkező termékek jelentette biztonság egy termékben.

Hulladékmentes technológia

Az innovatív gyártási folyamat tiszta, és hulladékmentes technológiát használ: köszönhetően annak a mechanikai folyamatnak, amely az emberre és környezetre káros anyagok felhasználása nélkül választja el egymástól a üdítős dobozokban található cellulóz rostokat, műanyagot és alumíniumot.


Ökocímke és tanúsítvány

  

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!